Hírek - Laptop akciók

Karácsonyi laptop akciók – Mire figyeljünk laptop vásárlásnál?

Laptop, notebookot szeretnél vásárolni magadnak vagy családodnak? Nem mindig szabad engedni a laptop akciók csábírásának. Mert néha sajnos előfordulhat olyan eset is hogy meglepődünk hogy nincs rajta se Operációs rendszer vagy pedig teljesítményben mégsem az amire számítottunk. Össze szedtünk nektek pár gondolatot hogyan is vásárolj jó laptopot.

Mire figyeljünk laptop notebook vásárlásnál?

Először mindig döntsük el magunkban hogy hosszútávú vagy rövidtávon szeretnénk használni új számítógépünket, a másik fontos kérdés mire is szeretnénk használni?
Ha dolgozni irodai munkához kell, vagy szórakozásra netezésre vagy játékra. Vagy egyszerűen csak kikapcsolódásra és kapcsolattartásra.

Kezdjük az elején mire is figyeljünk. Első fontos szempont a külső nézzük meg milyen anyagokból is rakták össze, és tartunk egy kis önvizsgálatot mennyire is zúznánk kis kedvencünket. Ha sokat utazol akkor célszerű olyan notebookot vásárolni ami nem papír vékony és strapabíró borítással rendelkezik.
Második fontos szempont a teljesítmény. Vegyük kicsit jobban szemügyre hányadik generációs processzor is dobog a gépünkben. Mert megtévesztő lehet pl egy i3 és i5 kiírás. Mert lehet 7-8 generációs közben pedig már 10 generációs procikat értékesítik. Mindig nézzünk utána a teljesítményeknek. A további fontos szempont maga a akkumulátor teljesítménye ha sokat vagyunk úton dolgozunk akkor célszerű ennek megfelelően választani. További szempontok a képernyő felbontása, valamint maga a tárhely.

Itt törekedjünk az SSD merevlemez választásra. Utolsó szempontként pedig egyszere kettő dolgot figyelünk. FREE Dos vagy Windows esetleg Linxus. Sok gyártó ahogy az Acer laptopok notebookos is megvásárolhatók operációs rendszer nélkül “ezért olcsóbb” illetve vele vagy esetleg ha szerencsénk vagy akkor még ingyenes Office csomagokat is adnak. Ha érzünk magunkban erőt és tudást természetesen saját magunk is telepíthetjük az OP rendszert. De áltag falhasználóként jobban járunk ha úgy vásároljuk mivel Jogtiszta szoftvereket kapunk és azonnal használni tudjuk a számítógépünket. Ha kérdésetek vagy ne tartástok magatokban segítünk kiválasztani a tökéletes laptopot.

Notebook webáruház